Home / Užkandžiai / Pikantiški pyragėliai
26 lapkričio, 2017

Pikantiški pyragėliai

Pikantiški pyragėliai

Tai greitai paruošiamas užkandis, kuris gali išgelbėti netikėtai atvykus svečiams. Pikantiški pyragėliai ypatingi tuo, jog tinka beveik bet kas, todėl tiks net ir išrankiausiems.

 

Reikės

  • 500 g sluoksniuotos mielinės tešlos
  • 50 g pomidorų padažo
  • 50 g majonezo
  • 100 g tarkuoto fermentinio sūrio
  • 100 g tarkuotos saliami dešros
  • 1 a. š. pesto
  • 1 kiaušinis
  • žiupsnelis picos prieskonių

Paruošimas

  • Atšildytą sluoksniuotą tešlą iškočioti į vientisą didelį stačiakampį.
  • Ant jo tepti pomidorų padažą ir majonezą.
  • Ant viršaus tolygiai paskirstyti tarkuotą sūrį ir dešrą.
  • Visa tai susukti lyg vyniotinį ir supjaustyti 2cm storio griežinėliais.
  • Gautus gabaliukus suguldyti ant skardelės su kepimo popieriumi.
  • Ir visus griežinėlius aptepti kiaušinio plakiniu sumaišytu su pesto. Ant viršaus pabarstyti picos prieskonių.
  • Kepti 180° įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Pikantiškų pyragėlių gamyba

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *