Home / Užkandžiai / Pikantiški pyragėliai
26 lapkričio, 2017

Pikantiški pyragėliai

Posted in : Užkandžiai on by : Ieva Žymos:, , ,

Pikantiški pyragėliai

Tai greitai paruošiamas užkandis, kuris gali išgelbėti netikėtai atvykus svečiams. Pikantiški pyragėliai ypatingi tuo, jog tinka beveik bet kas, todėl tiks net ir išrankiausiems.

 

Reikės

  • 500 g sluoksniuotos mielinės tešlos
  • 50 g pomidorų padažo
  • 50 g majonezo
  • 100 g tarkuoto fermentinio sūrio
  • 100 g tarkuotos saliami dešros
  • 1 a. š. pesto
  • 1 kiaušinis
  • žiupsnelis picos prieskonių

Paruošimas

  • Atšildytą sluoksniuotą tešlą iškočioti į vientisą didelį stačiakampį.
  • Ant jo tepti pomidorų padažą ir majonezą.
  • Ant viršaus tolygiai paskirstyti tarkuotą sūrį ir dešrą.
  • Visa tai susukti lyg vyniotinį ir supjaustyti 2cm storio griežinėliais.
  • Gautus gabaliukus suguldyti ant skardelės su kepimo popieriumi.
  • Ir visus griežinėlius aptepti kiaušinio plakiniu sumaišytu su pesto. Ant viršaus pabarstyti picos prieskonių.
  • Kepti 180° įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Pikantiškų pyragėlių gamyba

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.