Home / Vakarienė / Duona be kiaušinių duonkepėje
21 rugpjūčio, 2018

Duona be kiaušinių duonkepėje

Posted in : Vakarienė, Pusryčiai, Užkandžiai on by : Ieva Žymos:, , , ,

Šviežios duonos kvapas visada vilioja, o namie kepta duona gali būti valgoma tiesiog kaip pyragas. Be to ne tik skonis yra visai kitoks nei pirktinės duonos, bet dar ir visi namai kvepia kepiniais. Žinoma, kai parduotuvės asortimentas pilnas įvairiausių duonos rūšių, retas kas pasiryžta kepti duoną namuose, nes tai daug laiko atimantis procesas. Tačiau išeitis palengvinanti tešlos paruošimo procesą yra duonkepė. Su ja lengvai ir tobulai galima išsikepti pačias skaniausias namines duonas. Šią baltą duoną labai lengva pagaminti ir naudojami produktai, kuriuos galime rasti bene pas kiekvieną šeimininkę namuose.

Reikės

  • 3/4 puodelio pieno
  • 1/4 puodelio vandens
  • 25 g sviesto
  • 3 puodelių miltų
  • 2 v. š. cukraus
  • 3/4 a. š. druskos
  • 1 a. š. sausų mielių

Paruošimas

Visus ingredientus sudėti į duonkepės kibirėlį, nustatyti svorį 750 g, pasirinkti norimą apskrudimo lygį ir programą skirtą kepti baltą duoną.

Duona duonkepėje

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.